Login voor klanten

Blogs

Bel Lammerse Accountants(026) 369 31 31

Santiago de Compostella

Santiago de Compostella, 14 november 2021
Camino Frances, blog  7
 
Santiago ha venido a ser la alegría de los pueblos. Por eso el que viene triste vuelve alegre.
Santiago has become the joy of people from across the world. Because of this, those who arrive with sadness return joyfully.
Codex Calixtinus. L.I. XVIII
 
“Mijn hoofd is leeg en mijn hart is vol!”
(naar een opmerking van mijn dochter Evelyn)
 
Alleen gedachten die ons invallen tijdens het wandelen, zijn waardevol.
Friederich Nietzsche, Duitse filosoof (1844 – 1900)
 
The End. And a new beginning.
Ernst Lammerse
 
                                    ====  ++++  ====
 
 
Grote dank ben ik verschuldigd aan mijn echtgenote Manuela die mij half september 2021 suggereerde de Camino Francès te gaan lopen. Opdat de lessen die ik heb geleerd een positieve bijdrage mogen leveren aan onze relatie.
 
Veel dank ben ik tevens verschuldigd aan mijn collega Sjaak Gummer en mijn andere collega’s Craig, Yvonne, Daphne, Reggy, Loekie, Julia, en André, alsmede Afanaisa, Hillary, Sajenne, Selena, en Suzy, die extra hard hebben moeten werken om het voor mij mogelijk te maken deze tocht te ondernemen.
 
Verder dank ik cliënten en belangstellende relaties die op enigerlei wijze “een stukje met mij mee hebben gelopen”, een reactie op mijn brief van 6 oktober 2021 hebben gegeven of via de “reactieknop” onder mijn blogs support hebben gegeven. Het heeft mij verwarmd zoveel positieve reacties te hebben mogen ontvangen!
 
Beste Ernst, wat een mooie levenservaring, wat een geweldige prestatie, trots!
Reageren Maud Bessems | 19/12/2021 18:34:36
Krijg ook weer helemaal zin na al jouw gedeelde ervaringen ook weer de camino te gaan lopen. Goed man!
Reageren Wibo | 19/12/2021 10:59:24
Krijg ook weer helemaal zin na al jouw gedeelde ervaringen ook weer de camino te gaan lopen. Goed man!
Reageren Wibo | 19/12/2021 10:58:41
Krijg ook weer helemaal zin na al jouw gedeelde ervaringen ook weer de camino te gaan lopen. Goed man!
Reageren Wibo | 19/12/2021 10:58:33
Wat een reis Ernst, indrukwekkend wat je hebt beschreven en gedaan! We hopen van harte dat je er veel van meeneemt naar en vast kunt houden in de thuissituatie! Prachtig, dat jullie samen het laatste stuk hebben gelopen. We wensen jullie veel moois samen.
Reageren Jenneke Jol | 15/12/2021 22:12:47
Wat een fantastische ervaring en wat ontzetten goed dat je het hebt gedaan en hebt volbracht. Ik hoop dat deze tocht je heeft gegeven wat je had gehoopt.
Reageren Irene van Dijk-Tjiam | 08/12/2021 15:19:39
Wat mooi dat je je tocht hebt volbracht! Hoe dan ook een ervaring om nooit te vergeten :-)
Reageren Annemiek | 05/12/2021 16:39:19
Geweldig Ernst, we hebben je hele blog met veel plezier gelezen. Wat een ervaring! Je wil het nu direct zelf ook gaan doen maar het lijkt me op dit moment nog een veel te grote prestatie :):):)
Reageren Huib en Jannah Harwig | 02/12/2021 10:51:21
Reactie plaatsen