Login voor klanten

Vraag en Antwoord

Bel Lammerse Accountants(026) 369 31 31

Vraag en Antwoord

Vraag 1
Het antwoord op vraag 1 is ja.
'Haat, nepnieuws en manipulatie' treft medewerkers Auschwitz-museum
Medewerkers van de gedenkplaats en het museum in het voormalig concentratiekamp Auschwitz-Birkenau zeggen dat ze een golf van "haat, nepnieuws en manipulatie" over zich heen krijgen sinds de Poolse regering een controversiƫle wet over de Holocaust heeft aangenomen.
Nokia neemt gespecialiseerd internet of things-bedrijf over
Nokia heeft softwaremaker SpaceTime Insight overgenomen. Het bedrijf ontwikkelt analyseprogramma's om grote hoeveelheden apparaten die aangesloten zijn op het internet te beheren.De overname werd maandag door Nokia bekendgemaakt. Er is niet vrijgegeven hoeveel het bedrijf heeft betaald.
Vraag 2
Dit is een aparte vraag, maar word wel vaak gesteld. Dus vandaar dat ik jou hier antwoord op ga geven. Dit was mijn antwoord. hopelijk heb je er wat aan.
Nieuw zelfrijdend systeem kan rijden op onbekende wegen
Een nieuw systeem voor zelfrijdende auto's kan zelfstandig navigeren over wegen die niet eerder speciaal in kaart zijn gebracht.Het systeem MapLite is ontwikkeld door de Amerikaanse technische universiteit MIT, meldt MIT News. MapLite kan zelfrijdende auto's navigeren op basis van enkel de gps-locatie en met de sensoren op de auto.
YouTube wist honderden video's met reclames voor opstelfraude
Het videoplatform verwijderde 1.400 video's met ingebouwde advertenties voor EduBirdie, een OekraĆÆense dienst waarmee scholieren fraude met opstellen kunnen plegen.Dat schrijft BBC News, dat ontdekte dat ruim 250 YouTube-kanalen video's met dat soort reclames bevatten.YouTube gaf een aantal van de kanalen tot 4 mei de tijd om de advertenties uit hun video's te halen, maar daar gaven ze niet allemaal gehoor aan. De reclames waren in de video's gemonteerd, zodat YouTube er geen zicht op had. Normaal gesproken worden externe advertenties afgespeeld, zodat YouTube de controle heeft.
Dit zijn de beste Android- en iOS-apps van de week
Ga op speurtocht naar emoji en leer spelenderwijs over Russische mythen. Dit en meer met de beste Android- en iOS-apps van deze week.Emoji Scavenger HuntDeze interactieve speurtocht is geen app, maar een mobiele site van Google. Maar het concept van de Emoji Scavenger Hunt is zo leuk dat we deze wel moesten bespreken.
Katja Schuurman maakt overstap van KRO-NCRV naar RTL
Katja Schuurman maakt de overstap van de KRO-NCRV naar RTL. De 43-jarige actrice en presentatrice heeft een meerjarig contract getekend bij de omroep.Voor RTL, waar Schuurman per 1 september in dienst treedt, zal zij niet alleen maar programma's presenteren of te zien zijn in dramaseries. Schuurman gaat ook programma's ontwikkelen voor de tv-zenders van RTL, alsook voor Videoland.
Vraag 3
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis euismod sit amet nunc sed ultrices. In hac habitasse platea dictumst. Integer ullamcorper elementum sapien. Suspendisse potenti. Donec convallis tempus molestie. Pellentesque finibus egestas diam in faucibus. Proin placerat, lacus eu gravida imperdiet, ante est aliquam nisi, eu varius felis lorem in diam. Suspendisse ipsum nunc, posuere at rutrum ut, pulvinar luctus risus. Integer rhoncus porttitor elementum.