Login voor klanten

Diensten

Bel Lammerse Accountants(026) 369 31 31

Wat je van ons kunt verwachten

Wat je van ons kunt verwachten

In de relatie met onze cliënten staat niet alleen de zakelijke kant, maar zeker ook de persoonlijke kant centraal. Natuurlijk vanuit een professionele benadering. Ernst Lammerse, directeur: “De persoonlijke interactie met de klant, de ‘keukentafel’-gesprekken, het dieper inzoomen op de drijfveren en passies van mensen en hier vanuit ons vakgebied op anticiperen, juist dát geeft ons werk een extra dimensie en de klant meer toegevoegde waarde.”
 
Onze medewerkers hebben een ruime ervaring in het bedienen van medische vrije beroepsbeoefenaren. Wij kennen de specifieke ontwikkelingen in de branche, weten waar kansen liggen, herkennen de pijnpunten en zien in de praktijk veel vergelijkbare situaties. Omdat dit wellicht ook op jou van toepassing kan zijn, delen wij onze kennis graag met je.
 
Als medicus houdt jij je bezig met de zorg voor onze medemens. Wij nemen je financiële en fiscale zaken uit handen, zodat jij je daarover in ieder geval geen zorgen hoeft te maken. We doen dit sterk geautomatiseerd, hetgeen kostenbesparend werkt, maar hetgeen vooral ook snel een actueel inzicht in je financiële huishouding geeft. We stellen de jaarrekening samen en doen je fiscale aangifte. Een belangrijke operatie, omdat dit duidelijkheid geeft over je financiële resultaten van het afgelopen jaar.
 
Onze focus in de dienstverlening ligt echter meer nog op het hier en nu, en vooral ook op de toekomst. Voorkomen is immers beter dan genezen. Pro-actief meedenken, inspelen op jouw (financiële) mogelijkheden en met je vooruit durven kijken, dát is wat je van Lammerse Accountants mag verwachten.
 
Wij staan altijd voor je klaar!